dilluns, 27 de setembre de 2010

Preparació de les PAU 2011

Tot just s'ha encetat el nou curs i aviat tocarà parlar de les Proves d'Accès a la Universitat del 2011 en què els alumnes de 2n curs de Batxillerat hauran d'examinar-se de les matèries Llatí i Grec. Una diferència notable respecte aquesta última selectivitat seran les noves ponderacions de les notes de cada matèria. Respecte a aquest tema us volem recordar que l'Aplec en el seu moment va fer una consulta des d'aquest blog i també va presentar la seva proposta a la direcció general de l'Educació Bàsica i Batxillerat. Això va ser el mes de març. A dia d'avui, no hem rebut resposta. Nosaltres vam enviar un e-mail la setmana passada expressant el nostre malestar per la desinformació, tampoc hi ha hagut resposta.
Un altre tema, no menys cpolèmic del qual també ens vam fer ressó va ser de les queixes de molts professors i, especialment, alumnes, que van quedar decepcionats amb la prova de juny de Grec, abans i després de la publicació de les notes. Poc després vam decidir obrir un document en línia per recollir totes aquelles aportacions que vulguèssiu fer sobre les matèries de llatí o de grec amb l'objectiu de presentar-lo als respectius Coordinadors. Aquest document continua obert aquí.

Per als qui vulguin recordar com van ser els exàmens de juny i encara no hagin revisat les proves de setembre, les poden consultar al web del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa.
- Llatí (juny) (pautes de correcció)
- Llatí (setembre)
- Grec (juny) (pautes de correcció)
- Grec (setembre)

Esperem novament les vostres opinions i aportacions, per poder enviar una proposta a la Coordinació abans de les respectives reunions a cada zona i poder arribar a un consens més real i representatiu.
Com a novetat us informem que a partir d'avui ja està actualitzada la concreció del currículum per a les matèries de les PAU, aquí teniu el document de llatí. El de grec de moment encara no.