divendres, 2 de març de 2012

L'equip de Catalunya es proclama vencedor en la fase estatal del Concurs Odissea

Estem d'enhorabona! L'equip APM Legio del Col·legi Vidal i Barraquer de Cambrils es va proclamar guanyador en la fase estatal del concurs la tarda del dimecres 29 de febrer. Va ser una tarda especial, en un dia especial no només per l'Àlex Moya, Pau Ortoneda i Marco Stranieri i pel seu professor Toni Moreno, sinó també per tots nosaltres, que estem molt orgullosos que el primer any que participem al Concurs en sortim victoriosos. No podem demanar més.Va ser una tarda llarga, d'emocions i  nervis per aquests nois de 4rt d'ESO, que van estar-se a l'aula d'informàtica tancats de les 16.30 a les 19.30 hores, sota l'atenta vigilància del seu professor i de la presidenta de l'APLEC que tenia la funció de supervisora, que va aixecar l'acte del concurs i va vigilar perquè no es produís cap irregularitat. Com ells, la resta d'equips, havien de respondre deu preguntes i finalment, amb la primera lletra de cada resposta, donava la clau per resoldre la pregunta número 11. L’equip català va enllestir-ho tot a les 19.10 hores, per tant,  ho va fer 20 minuts abans de finalitzar-se el temps reglamentari. Pel que fa a la resta, l’equip Los Tritones de l’IES Eduardo Pondal de Santiago de Compostel·la va ser el més ràpid, amb 1 hora i 40 minuts i 15 segons, però va tenir errades en les seves respostes i només va sumar 24 punts. Per contra, l’equip cambrilenc va respondre-ho tot correctament fent un temps de 2 hores, 41 minuts i 9 segons, situant-se en la primera posició amb un total de 30 punts. En la tercera posició final ha quedat situat l’equip Sha’s Calipso Tomaketoma de l’IES Violant de Casalduch de Benicàssim que va sumar 21 punts i va utilitzar un total de 2 hores, 49 punts i 13 segons.
Donem l'enhorabona a tots els companys i companyes de viatge en aquesta Odissea 2012. Ara només falta l'entrega dels premis, acte que tindrà lloc el dijous 26 d'abril a Badalona. Gràcies a tots els qui heu participat una vegada més. D'aquí a poc us passarem una enquesta per valorar el grau de satisfacció de l'activitat i també un diploma per agrair-vos la col·laboració.

4 comentaris:

L'ombra d'un somni ha dit...

La més sincera enhorabona des de L'ombra d'un somni i des de l'Institut Gallecs.

Ens alegrem molt per vosaltres i per Catalunya!

Montserrat Tudela i Penya ha dit...

La més sincera enhorabona als guanyadors i també als professors!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

L´enhorabona a aquests joves representants de la gens classica catalana i al seu professor, que serveixi d´estímul per a les properes convocatòries. Feliciter!

Ramon Torné Teixidó ha dit...

Una gran notícia. Moltes felicitats!