divendres, 9 d’octubre de 2015

Comencem a preparar el concurs Odissea 2016!

L'APLEC anuncia que la nova edició del concurs online Odissea se celebrarà entre el dilluns 1 de febrer i el dimecres 2 de març del 2016 amb el tema La Guerra a Grècia i Roma. Amb aquest avanç pretenem que el professorat de Catalunya sàpiga amb suficient antelació les dates de la celebració de Odissea 2016 perquè pugui proposar en els seus propis centres aquesta activitat dins el Pla anual d'activitats extraescolars i complementàries.

Per ara està confirmada la participació de les seccions de la SEEC de Galícia, València-Castelló i Alacant, Aragó, Valladolid, La Rioja, Extremadura, Andalusia, i l'APLEC, encara que no es descarten noves incorporacions.

La inscripció tindrà lloc des del dimarts 1 de desembre fins al dimarts 26 de gener i el concurs serà els dies 1, 2, 3 i 4 de febrer. Cas d'haver-hi equips empatats, se celebrarà una sessió de desempat el dimecres 17 de febrer. Un cop acabada la fase catalana, els guanyadors competiran entre amb els de les altres seus en la final estatal el dimecres 2 de març.

Properament publicarem les bases però si mai no heu participat en el concurs podeu consultar les del curs passat en el web del concurs i veure les preguntes de cursos anteriors.