dissabte, 1 de maig de 2010

II Assemblea de l'APLEC

Benvolguts/benvolgudes,

Us convoquem a la II Assemblea ordinària de l'APLEC que se celebrarà a les 18 hores del proper divendres 7 de maig a l'IES Emperador Carles de Barcelona. L'ordre del dia serà el següent:


1. Lectura i aprovació de l'ordre del dia.

2. Aprovació de l'acta anterior.

3. Situació actual de l'APLEC.

4. Projectes de l'APLEC.

5. Situació econòmica.

6. Precs i preguntes.

7. Renovació de la Junta Directiva.


Podeu accedir a l'acta de la darrera assemblea clicant a:

http://www.scribd.com/full/30354868?access_key=key-15glpel3754t7g73q310

Entre l'ordre del dia, com haureu pogut comprovar, hi ha en últim lloc el de la renovació de la Junta Directiva. Per això us voldríem demanar la màxima assistència i participació per part de vosaltres, els socis que conformeu l'Aplec i aquells que encara no en sou però també vulgueu ser-ne. També us agrairíem que, en cas d'estar interessats a formar part de la nova Junta, ens ho féssiu saber abans de l'assemblea.

Us hi esperem a tots!

La Junta de l'APLEC

3 comentaris:

Esteve ha dit...

No heu fet res pels interins ni substituts. Com voleu que l'assocciació hi hagi mes gent. Eh? Nomes mireu per als instalats en instituts. Per la resta no heu fet res ni se'n parla a l'ordre del día.

ASSOCIACIÓ DE PROFESSORS DE LLENGÜES CLÀSSIQUES ha dit...

Benvolgut Esteve, si això és el que creus, et convidem a l'assemblea perquè vegis els punts que hi tractem i hi puguis portar la teva proposta. No serveix de res criticar i sense donar la cara. Tot i així, les crítiques sempre són benvingudes.

Unknown ha dit...

Certament són molts els fronts que podem obrir per potenciar les nostres matèries, explotar al màxim totes les oportunitats que se'ns ofereixin, i donar suport a tot el col·lectiu de professors de clàssiques. També és cert que tots quan fem qualsevol cosa, ho fem des de la nostra vivència i, potser sí, no hi ha gaire interins a l'Aplec i no hi hem pensat gaire. Fàcil de resoldre...
Tanmateix, hi ha coses que se'ns escapen: no som un sindicat, ni crec que haguem d'aspirar a ser-ho.