divendres, 14 de novembre de 2008

Notícies de l'APLEC

Estimats companys,

Us escrivim aquestes línies per informar-vos sobre el moment en què es troba l’Associació.
Com ja sabeu, durant el mes de setembre vam estar demanant els documents d’identitat dels socis fundadors per tal de complir amb tots els requisits que la Conselleria de Justícia de la Generalitat de Catalunya ens demanava per poder ésser una entitat totalment legal.
Actualment, havent entregat en el seu moment els DNI, estem a l’espera que el Departament ens reconegui, la qual cosa suposem que no s’allargarà gaire (el termini de sis a vuit setmanes que se’ns va dir abans que no obtinguéssim una resposta està a punt d’esgotar-se).
Un cop tinguem el reconeixement, iniciarem els tràmits administratius per obtenir el NIF, obrir un compte corrent i demanar l’exempció del pagament d’impostos com a societat amb finalitat no lucrativa. Com que aquestes demandes tenen una resolució quasi immediata, esperem tenir tots els tràmits resolts cap a finals de novembre o inicis de desembre.
Us mantindrem informats de les novetats. Fins aleshores, rebeu una cordial salutació.

2 comentaris:

Ramon Torné Teixidó ha dit...

Una curiositat: sabeu quants professors de clàssiques van fer vaga ahir contra la LEC? Jo sí que en vaig fer. La nova llei pot ser com la nitroglicerina: aviam què passa quan els professors no tinguem drets i ens ho haguem d'empassar tot pel broc gros.

ASSOCIACIÓ DE PROFESSORS DE LLENGÜES CLÀSSIQUES ha dit...

Doncs la veritat és que no ho sabem. No hem preguntat a ningú si feia vaga o no, ja que considerem que és un afer privat de cadascú… Tampoc sabem si n'hi ha algun lloc per conèixer les dades de participació per "segments" (en el ben entés de saber si són de clàssiques, de catalana, de filosofia…).
Nosaltres aquesta dada no li preguntarem als socis, però si algú la vol fer pública és la seva decisió.
Guillem Cintas