dissabte, 11 de febrer de 2012

Resultats provisionals del Concurs Odissea


Ja us podem oferir els resultats provisionals dels guanyadors de la I edició del Concurs Odissea 2012.


1r: APM LEGIO de l'Institut CARDENAL VIDAL I BARRAQUER de CAMBRILS

amb 81 punts.

2n: SIRENES de l'Institut GORGS de CERDANYOLA amb 78 punts.

3r: LESTRÍGONS de l'Institut GORGS de CERDANYOLA amb 78 punts.

Així doncs, sembla de moment que no caldrà fase de desempat a Catalunya. Aprofitem per recordar-vos també que podeu fer les reclamacions que considereu oportunes abans del dia 13 de febrer, i que el mateix dilluns 13 de febrer es publicaran els resultats definitius.

Donem l'enhorabona als guanyadors provisionals i de la mateixa manera, la donem també a tots els participants pel treball que heu fet per respondre totes les preguntes. A tothom, gràcies per participar. Esperem que hagueu gaudit i après amb aquesta experiència. Aprofitem per convidar-vos a aportar les vostres opinions a través del correu electrònic o en forma de comentaris al bloc de l'Aplec, per tal de millorar de cara edicions posteriors. Tot i així, us passarem una enquesta quan s'acabi el concurs per saber exactament la vostra opinió.

Recordeu que el lliurament de premis tindrà lloc a Badalona, durant la Magna Celebratio, el dia 26 d'abril a mans del jurat i dels mebres de l'APLEC, a l'hora que més endavant us avançarem. Us hi esperem a tots!

4 comentaris:

L'ombra d'un somni ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ombra d'un somni ha dit...

En primer lloc l'enhorabona als guanyadors, a tots els participants i als organitzadors!

Els alumnes del Gallecs han gaudit molt de l'experiència i, tot i haver treballat únicament a casa, han quedat en molt bon lloc. Però també una mica decebuts perquè estant empatats en segona posició, en aplicar-se el criteri de temps, no han tingut res a fer. Ni ells ni jo ho hem vist massa just.

De tota manera, ja estan esperant el concurs de l'any vinent per tornar-ho a intentar.

Molta sort en la final per a l'APM LEGIO!

Laura Lucas
INS Gallecs

Anònim ha dit...

Felicitats als guanyadors.
Sergi Ricart, INS Baix Montseny

Anònim ha dit...

Moltes felicitats als guanyadors i molts ànims per la final!
Als alumnes del Rubió i Ors els ha agradat molt l'experiència, han treballat i han après molt tot divertint-se, aquest era el meu objectiu. Ja esperem la pròxima edició amb ganes de repetir.
Maia Salomon
Rubió i Ors.