dilluns, 4 de febrer de 2013

Comença la II edició del Concurs Odissea a Catalunya


Mostra Odisea 2013 en un mapa més gran

Avui a les nou del matí ha començat puntualment el Concurs Odissea. Gràcies a tots els incrits per l'altíssima participació. Concretament Catalunya hi participa amb 912 alumnes, repartits en  343 equips de 63 instituts del nostre país. Ens segueix València amb 252 equips de 42 centres. En tercer lloc, Galícia amb 174 equips de 34 centres . Continua Aragó amb 79 equips de 13 centres i finalment, Valladolid amb 20 equips de 7 centres. Al mapa col·laboratiu podreu veure tots els centres participants d'arreu d'Espanya. 

Recordeu que heu d'entrar amb el vostre codi al web del concurs i des d'allà anar responent a les preguntes que s'aniran formulant al llarg dels dies 4, 5 i 6 de febrer que versaran sobre l'educació a Grècia i Roma. El dijous dia 7 és publicaran les preguntes-pistes per a la superpregunta. Després a esperar el resultats!

Us animem a seguir-nos a Facebook i Twitter, així podreu estar informats al moment de totes les novetats, suggeriments, comentaris, incidències que puguin sorgir.

Us recordem que, tal com està establert a les bases, qualsevol comunicació d'incidència o reclamació ha de ser feta pel professor/a responsable del grup a l'adreça correu.aplec@gmail.com. Us preguem que feu servir exclusivament aquesta via. Altrament, podríem no respondre adequadament a les sol·licituds que ens feu.

Molta sort a tots!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que hi hagi molt sort i inspiració per als equips participants. Les xifres de participació a Catalunya donen visibilitat a les clàssiques!
Xavier Yáñez i Such

Anònim ha dit...

Que hi hagi molt sort i inspiració per als equips participants. Les xifres de participació a Catalunya donen visibilitat a les clàssiques!
Xavier Yáñez i Such