dimarts, 18 de febrer de 2014

Ja tenim guanyadors del III Concurs Odissea a Catalunya

Des d'ahir dilluns ja tenim guanyadors definitius de la tercera edició del Concurs Odissea a Catalunya. Dos instituts de Mollet del Vallès i de Reus es disputaven la classificació: l'Institut Baix Camp, per una banda i l'Institut dels Gallecs, per l'altra.  En un primer moment només estaven clars els tercers premis. La decisió del primer i segon premi no estava tan clara. Primer el propi institut Baix Camp, que tenia diversos equips amb la mateixa puntuació, va haver de fer un desempat intern i decidir quin únic grup optaria al desempat local i competiria contra el grup de l'Institut Gallecs. El desempat doncs va tenir lloc dimecres 12 de febrer a Reus i a Mollet respectivament sota la supervisió d'un membre de la junta de l'APLEC que es va desplaçar al propi centre i que va aixecar acte del desempat. El resultat va ser:
1er premi ARESTO MOMENTUMINS GALLECSMOLLET DEL VALLÈS2 hores, 27 minuts i 7 segons117
2n premiLES NEREIDESINS BAIX CAMPREUS2 hores, 54 minuts i 34 segons111

Els premis que lliura l'APLEC juntament amb els seus col·laboradors, són doncs:
  • Un primer premi de 100 euros per al primer equip classificat: Aresto Momentum de l'Ins Gallecs.
  • Dos segons premis de 75 euros per als dos equips següents en la classificació: Nereides i Plus ultra de l'Ins Baix Camp
  • Tres tercers premis de 50 euros per als tres equips següents en la classificació: Les Espartanes, les Muses del Parnàs i Kaloi kai Agathoi.

A tots ells i a la resta dels quasi mil alumnes que heu participat en aquesta tercera edició del Concurs Odissea, moltíssimes gràcies i enhorabona!  Però recordeu que manca encara la final estatal que tindrà lloc avui dimecres 19 de febrer. Molta sort doncs a ARESTO MOMENTUM per la final estatal!