dimecres, 1 d’octubre de 2014

Quarta edició del concurs Odissea (2015)L'APLEC té el goig d'anunciar que la quarta edició del concurs Odissea. Més endavant publicarem informació detallada i les bases però per ara volem donar a conèixer al professorat interessat el calendari de celebració per poder-lo preparar amb prou antelació: l'Odissea 2015 tindrà lloc entre el 26 de gener i 13 febrer del 2015. La participació al concurs serà, com sempre, a través d'Internet.

La inscripció es durà a terme entre l'1 de desembre i el 23 de gener i la primera fase del concurs es durà a terme els dies 26, 27, 28 i 29 de gener del 2015. Si es produeix un empat d'equips, se celebrarà una segona fase amb una Súperpregunta el 4 de febrer. Un cop conclosa la fase catalana, els seus guanyadors competiran amb els guanyadors de les altres seus entre si l'11 de febrer.

A més de l'APLEC en aquesta edició participaran les seccions de la SEEC de Galícia, València-Castelló i Alacant, Aragó, Valladolid, la Rioja, Extremadura, Màlaga i Cadis.

El tema del concurs d'enguany serà l'amor a Grècia i Roma.

Us animem un cop més, a tots els professors i estudiants de Cultura clàssica, Grec i Llatí, a participar en el concurs. Creiem que serà un bon complement per a aquestes assignatures. Així ho demostra l'extraordinària participació que hem tingut en les tres edicions anteriors: més de 900 estudiants catalans en cadascuna d'elles.