dilluns, 8 de febrer de 2016

Ja tenim guanyadors de l'Odissea!

Aquest cop un sol equip ha encertat totes les preguntes del concurs i ha aconseguint així el màxim de 85 punts que es podien obtenir. Per tant, enguany no hi haurà desempat i ja podem comunicar la classificació definitiva d'aquesta fase del concurs i quins són els equips que s'enduran els premis d'enguany. L'únic grup que ha quedat en primer lloc serà el que tindrà l'oportunitat de participar en la final estatal del dia 2 de març i optar encara a més guardons.

OrdreNom del grupNom del centrePoblacióPuntuació total
1r premi, 100€ANIMAE DIMIDIUM MEAEINS GALLECSMOLLET DEL VALLÈS85
2n premi, 75€POLEMISTRIESINSTITUT MARIANAOSANT BOI DE LLOBREGAT83
2n premi, 75€HESPERIA IIIINSTITUT RAMON DE LA TORRETORREDEMBARRA81
3r premi, 50€LES MUSES DE L'OLIMPINS GUINDÀVOLSLLEIDA81
3r premi, 50€LES 9 MUSESINS GUINDÀVOLSLLEIDA81
3r premi, 50€KRÁTOSINSTITUT GAUDÍREUS81

Felicitem, doncs, la Marta, Ariadna i l'Àlex del grup ANIMAE DIMIDIUM MEAE i la seva professora Laura Lucas, i els altres equips guanyadors. Els premis seran lliurats al mes de maig en el marc del Festival Tarraco Viva.

De la mateixa manera, és just felicitar també tots els participants per l'esforç i el mèrit que han demostrat a trobar la resposta a unes preguntes que, ja ho sabem, aquest any no eren gens fàcils. Molts grups han aconseguit un gran nombre d'encerts que es fa difícil d'apreciar en la taula de classificació perquè al final el temps ha esdevingut també un factor determinant.

Enhorabona, navegants!