dijous, 17 de maig de 2018

Tot llest per mobilitzar-nos pel circ de Tàrraco!


L'activitat d'enguany es realitza al voltant del circ romà de Tàrraco. Aquesta activitat s'emmarca dins el projecte d'investigació de l'ICAC i la UAB “Arrel”, per això us convidem també a visitar la pàgina de models 3D. Seria convenient que els alumnes vegessin els 3 mapes: actual, romà i medieval abans de la passejada. http://www.icac.cat/actualitat/noticies/2017/el-projecte-arrel-mostra-la-documentacio-grafica-del-circ-detarraco/ 

Per això hem creat un Kahoot perquè hi dediqueu una classe a repassar de manera divertida i ràpida l'informació sobre aquest monument.

També podeu ampliar els coneixaments consultant els materials del Camp d'Aprenentatge de Tarragona sobre el circ, si és del vostre interès. http://cdatarragona.net/el-campthe-camp/la-nostre-ciutat/monuments-romans/el-circ/ 

És imprescindible per a realitzar l'activitat haver-se descarregat l’aplicatiu al dispositiu mòbil personal de cada alumne, només compatible amb Android. Per instal·lar-te l’aplicació cal clicar el següent enllaç des del navegador del mòbil que utilitzaràs el dia de la Passejada.

Cal recordar que només funciona al circ perquè està georeferenciada. Si et surt algun avís d'aplicació sospitosa, no passa res. Si la baixeu al vostre mòbil veureu també l'apartat Enciclopèdia, on hi ha una guia de continguts que podeu també consultar.

Us esperem aquest divendres i el que ve a la plaça de la Font a les 12!