dijous, 4 de març de 2010

Cursos de formació a l'ICAC

L'Institut Català d'Arqueologia Clàssica ofereix el 12 i 13 de març, la II Jornada d'Estudis Papirològics. A sota podeu consultar el programa. La matrícula és gratuïta.

Uns altres cursos que s'oferiran a finals del mes de març i que tindran una durada de 30 i 40 hores són:

-Introducció al grec clàssic

-Introducció al llatí

-Llatí i arqueologia

-Grec modern

Per tal de poder organitzar els grups, us demanem que, si esteu interessats en fer algun d’aquests cursos, ompliu el formulari que trobareu a l’adreça: www.icac.net/enquesta com més aviat millor, atès que començaran a finals d'aquest mes.

També us volem recordar que d
e l'1 de març al 30 d'abril estarà obert el termini per preinscriure's al Màster interuniversitari en Arqueologia Clàssica (curs 2010/2011), ofert conjuntament per la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Autònoma de Barcelona i l'ICAC.
diptic papirs

2 comentaris:

Esteve ha dit...

L'ICAC també podria fer cursos d'alemany, no? O és que els arqueòlgs alemanys no s'han de tenir en conte? Una altra pregunta: en 40 hores què es pot fer de grec clàssic o de llati clássic? Per favor, que no robin els cursos als profes de secundaria, val?

ASSOCIACIÓ DE PROFESSORS DE LLENGÜES CLÀSSIQUES ha dit...

Aquesta petició l'hauries de fer a l'ICAC. En tot cas, aquests cursos no van adreçats inicialment a professors de secundària, sinó a alumnat del màster d'arqueologia clàssica i altres estudiants d'història. Tot i ser cursos d'iniciació, hem pensat que potser a algú li podria interessar. Enguany es realitzen de manera "experimental" de cara al curs vinent, l'Aplec i l'ICAC presentaran cursos per a professors de secundària. Si vols fer alguna proposta, endavant!