dijous, 11 d’octubre de 2012

Blogaires clàssiques premiades!

Aquest inici de curs hem de felicitar dues companyes que han estat premiades pels seus blocs.
Reus va acollir aquest divendres la 5ª edició dels Premis Blocs Catalunya, que organitza l’associació STIC.CAT. Més de tres-centes persones han assistit a l’acte, celebrat a l’Auditori Antoni Gaudí del Tecnoparc de la capital del Baix Camp. Els Premis Blocs Catalunya han guardonat 31 blocs, ditribuïts en 15 categories temàtiques.
 Les dues companyes premiades són, en primer lloc la Margalida Capellà i el seu blog "Aracne fila i fila", que ha estat premiat amb el Premi Blocs Catalunya 2012, en la temàtica d'educació, categoria personal/ professional.
En segon lloc, cal felicitar la Laura Lucas pel seu blog "L'ombra d'un somni", se li ha concedit el premi de millor bloc de Catalunya 2012 en la temàtica d'educació, categoria corporativa.
I és que dóna gust que les dues premiades en l'apartat d'educació siguin professores de clàssiques: això no és fruit de l'atzar ni dels déus que tan bé coneixen sinó del treball, de l'esforç constant, de l'implicació i de l'amor que molts professors com elles, siguin de clàssiques o no, sentim per la nostra feina.
I volem començar el curs així, trencant una llança a favor nostre, a favor de l'educació de qualitat. Malgrat el maltractament constant, la desautorització de la nostra feina, les retallades i les sortides de to d'alguns ministres, nosaltres seguirem treballant tan bé com ho hem fet sempre.
Per molts anys Margalida i Laura!