diumenge, 17 d’abril de 2016

Lliurament de premis del Concurs Odissea

El proper divendres 27 de maig a les 13:30, a la seu de l'ICAC (plaça d'en Rovellat, s/n, Tarragona) tindrà lloc el lliurament de premis del V Concurs Odissea.
L'acte serà a continuació de la VI Passejada Arqueològica, que l'Aplec organitza en col·laboració amb l'ICAC, i del qual teniu més informació en una altra entrada.
Naturalment, comptarem amb la presència dels equips guanyadors per fer-los lliurament dels diplomes i els premis en metàl·lic. Tanmateix, som conscients que el resultat del concurs és sempre molt ajustat i l'acte de lliurament deixa fora d'aquest reconeixement el mèrit i l'esforç de molts grups (i el seus professors i professores).
Per tant, tal com hem fet en anteriors edicions, i ja que molts centres celebren actes de lliurament de premis per la diada de Sant Jordi, enviarem diplomes als grups que han obtingut una puntuació notable per tal que pugueu aprofitar aquesta avinentesa per fer un reconeixement públic als alumnes, encara que sigui abans del dia 27. A més a més, i responent a la proposta que ens van fer alguns professors en l'edició passada, us deixem aquí un diploma en blanc per si voleu fer extensiu el reconeixement a més grups:
Cal descarregar els diplomes prèviament per poder editar-los. Els diplomes estan elaborats amb el programa Writer de LibreOffice, que podeu descarregar de manera lliure i gratuïta des d'aquí.