dijous, 7 d’abril de 2016

VI Passejada arqueològica APLEC-ICAC: el teatre romà de TarragonaCom cada any us presentem l'activitat que juntament amb l'ICAC hem preparat per a l'alumnat de llatí, grec i món clàssic de 4rt ESO i Batxillerat.
Data: 20  de maig i 27 maig
Hora: de 11 a 13 h.
Lloc Inici: ICAC
Activitat gratuïta

Aquesta activitat consta de dues parts, una teòrica que s'impartirà a l'ICAC a càrrec del seu director, Joan Gómez Pallarès i després, una passejada fins el teatre romà de Tarragona, que mitjançant uns exercicis pràctics ajudaran a l'alumnat a comprendre millor les restes d’aquest edifici de l'arquitectura romana. 

 Inscripcions:
 Caldrà que els professors facin arribar un correu abans del dia 30 d’abril a activitats@icac.cat indicant el nom del centre, nombre d'alumnes participants a l'activitat, nom del professor/s que els acompanyaran. Places limitades a 80 persones.

No es permetrà l’entrada a cap grup que no hagi fet la reserva prèvia de places ni tampoc a aquells grups que portin més persones de les inicialment matriculades a l’activitat.

L’activitat “Passejada pel teatre romà” es pot combinar amb una altra activitat del programa del Festival Tarraco Viva 2016, l’anomenada “Déus, faraons, mòmies a l’antic Egipte” pensada especialment per a alumnes de 8 a 16 anys que es fa de 9.30 a 10.45  i també de 11.15 a 12.30  al Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona.
Déus, faraons, mòmies a l’antic Egipte:  vine a conèixer l’emperador: xerrada/taller on els alumnes podran conèixer millor l’antic Egipte i entendre el valor i importància que tenien els déus i els cultes pels antics egipcis. L’activitat inclou un taller on els alumnes podran experimentar sobre el procés de momificació.

Aquesta activitat té un preu de 3 € per alumne.

Per a més informació, us adjuntem el programa i la butlleta d’inscripció a l’activitat “Déus, faraons, mòmies a l’antic Egipte” que caldrà que feu arribar a: oficina@tarracoviva.com per tal de confirmar la vostra inscripció. Atès que l’aforament és limitat, us recomanem que si voleu realitzar aquesta activitat amb els vostres alumnes, reserveu el més aviat possible.